© NamasteYoga AS
YogaBlogg

5 Gode grunner til å reise på yogaferie alene

© NamasteYoga AS
© NamasteYoga AS

1. Du bruker tid på noe du liker å gjøre

Når du velger å reise på yogaferie, uansett hvilken type reise du velger, så vil du bruke tid på en aktivitet som gir deg glede. «Gjør ting som gjør deg glad!«, ikke kast bort tid på ting du tror du bør gjøre, gjør det du har lyst til å gjøre. Å reise alene er en gave til deg selv som du kan unne deg med god samvittighet! (se forslag til reiser her)

2. Du kan gjøre det du har lyst til

Hva er det du liker å gjøre? Gå på kino, trene, shoppe, lage mat, lese en bok eller noe helt annet? Når har du mest behov for alenetid, er det på morgenen eller på kvelden? I hverdagen er det mange av oss som ikke er så gode på å lytte innover og kjenne etter –  «hva er det jeg har lyst til?» Ofte tilpasser vi oss omgivelsene og situasjonene vi er i. På en reise alene kan du ta deg tid til å kjenne etter og gjøre akkurat det du har lyst til å gjøre. Velg det som kjennes riktig for deg der og da.

3. Du blir kjent med nye mennesker

Når du reiser alene er du mer åpent innstilt til andre og du vil kunne treffe nye og interessante mennesker som du ellers ikke vil møte. Dette kan gi nye perspektiver og erfaringer. Det er ikke uvanlig at genuine vennskap oppstår mellom folk som var helt ukjente for hverandre kun dager i forveien. Det å være åpen mot nye mennesker i et trygt miljø hvor vi respekterer hverandre skaper en tilhørighetsfølselse som til syvende og sist er det vi egentlig er ute etter.

4. Du blir mer trygg på deg selv

Når vi tar beslutninger på egenhånd, uten å la oss påvirke av de som er rundt oss kan det hjelpe oss til å føle mer styrke og vi ser klarere og tydligere våre egne intensjoner. Klarhet på denne måten kan hjelpe oss til å føle oss sterkere.

5. Du lever i nuet

Når vi omgis av nye mennesker er det mer sannsynlig at vi fokuserer på her og nå, fordi vi ikke har noen historikk eller fremtidige planer med de nye menneskene vi treffer. Når vi lever i nuet kan vi ta inn over oss det fantastiske som er i livet vårt og i verden. Kjenne på smaker, nyte det vi ser, kjenne energien i øyeblikket og i oss selv.  Når vi lever i nuet skjerper vi vår intuisjon og vår evne til å ta beslutninger som gjør at vi føler oss bra.

God tur!

Namasté

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s