© NamasteYoga AS
YogaBlogg

8 Norske Yogablogger

© NamasteYoga AS - Bilder kan ikke gjenbrukes uten tillatelseDet er mange som driver med yoga, men kanskje ikke så mange på nett, og kanskje ikke så mange på norsk. Hvis du foretrekker engelsk finner du et stort utvalg engelskspråklige yogablogger. På norsk er det derimot ikke like enkelt og man må lete litt. Vi har derfor samlet et lite knippe norske yoga-blogger for å hjelpe deg som vil finne yogainspirasjon i hverdagen utenfor yogamatten.

Nederst finner du også en uhøytidelig meningsmåling hvor du kan sende oss ditt yoga-blogg-tips eller si din mening om hvilken av yoga-bloggene fra listen vår du liker best!

Kniplingsdyret

http://kniplingsdyret.wordpress.com

En blogg om «Litteratur. Yoga. Aldri motetips»,  her får du mye informasjon om yoga, filosofi, øvelser, sanskrit og mye mer. Dette er en blogg som er skrevet på en lettlest, god og inspirerende måte. Et flott sted å lære mer om Yoga!

Lev til 100

http://levtil100.no

Lev til 100 er en flott blogg med hverdagsinspirasjon innenfor Yoga, trening, kosthold og helse. Dette er ikke en ren yoga-blogg, men likevel mye inspirasjon og nyttig informasjon å hente her.

Yogahverdag

http://yogahverdag.no

Yogahverdag er en ny blogg med de første innleggene fra Juli 2014 og skiller seg ut fra andre blogger med sine mange flotte og inspirerende bilder.

Yogaportalen

http://yogaportalen.no

På Yogaportalens blogg publiseres et bredt utvalg yoga-artikler.  Her kan du finne inspirasjon fra mange ulike forfattere i tillegg til faktabaserte artikler og ny forskning innen yoga.

VibekeKlemetsen.no

http://vibekeklemetsen.no

Vibeke Klemtsen er yogainstruktør og skriver for Style Mag, en del av KK. Her får du inspirasjon på ulike områder, hun skriver om egne opplevelser rundt reiser, mat, bøker og mye annet.

YogaMagasinet

http://www.yogamagasinet.no

Yogamagasinet har mange ulike artikler innenfor yoga-kategorien, her finner du mye inspirasjon, fakta, tips, mat, treningsartikler og mye mer. Et supert nettsted for yoga-entusiaster som er ute etter litt hverdagsinspirasjon!

WELLEness

http://elleblogg.no/wellness/category/yoga/

På ELLE´s WELLENESS Blog finner du en rekke artikler innenfor kategorien Yoga, det er noe tid mellom innleggene, men de har både produkt-tips og ulike yoga-tips til din praksis. Vi oppfordrer til å ta en titt og håper de velger å skrive mer om yoga i fortsettelsen!

Klikk Yoga

http://www.klikk.no/emne/yoga/

På klikk.no under emne yoga finner vi 26 artikler om yoga. Artiklene er varierte med guider, tips, øvelser – yoga for gravide og mye mer – selv sier de at de har «alt om yoga».

Si din mening! – delta på vår uhøytidelige meningsmåling om beste yogablogg fra listen over

Hvilken blogg er din favoritt?

 

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s