Yoga Produkter

Hva trenger jeg til Bikram yoga/hot yoga?

Et alternativ til matte og matte-håndkle er en hybrid matte av typen Kulae HotYoga Mat Towel. Denne typen matte kan vaskes i maskin og har håndkle-materiale på toppen og anti-skli underlag som gjør at matten ligger der den skal. Du slipper å tenke på matte-rens og det blir en ting mindre å huske på når du skal på trening. Matten kommer i 4 lekre farger; Brun, Rosa, Turkis og Grønn.  Vår favoritt er Turkis, men alle fargene er kjempefine, velg din favoritt!

Kulae Hot Yoga Mattehåndkle
Kulae Hot Yoga Mattehåndkle på NamasteYoga.no

Hot Yoga er en treningsform som utføres i 40 graders varme. På noen sentre tilbys Yoga i oppvarmet rom, mens noen sentre er Bikram Yoga sentre som kjører en fast serie på 26 øvelser med to repetisjoner. Det finnes i dag Bikram Yoga Senter i SandefjordHøvikOslo og Bergen, men antallet er økende ettersom populariteten øker og flere oppdager denne fantastiske treningsformen.

Til en Hot Yoga klasse trenger du dette utstyret;

  • Kulae Hot Yoga matte håndkle,
  • Singlet-topp eller Sports BH, helst uten ermer da det fort kan bli for varmt
  • Av benklær anbefales en 3/4 Tights ellerkort shorts. Mangeforetrekker en 3/4 tights da detblirlitt mermotstand ogmindreglattåutføreenkelteøvelser, for manblirsvett i en hot yogaklasse.Det viktigste er at du velger noe du føler deg komfortabel i 🙂
    God trening!

Namasté

Kommenter

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s